Smogblogg

Idag ligger dimman tät över Lützen…oj jag menar Sörfors, men jag kollade mobilen i morse för att övertyga mig om att det verkligen inte var 6:e november 1632.

Även om jag idag känner mig hemskt gammal och en smula tung i huvudet så hoppas jag att solen väntar bakom dimslöjorna. Man blir genast piggare och gladare när vädret är fint.

Vårt besök hos goda vänner i deras otroligt fina stuga vid havet i Hemörssundet gav smak på att få bo och leva till vardags just så, med havet utanför köksfönstret, släta klippor, och en egen vit sandstand. Det bästa av flera världar.

De bästa av värdar bjöd på god mat, sightseeing och trevligt småprat. En av sommarens bästa kvällar när solen bjöd på sig själv och måsarnas flykt utanför påminde oss om havet, sommaren och allt det härliga som vi svenskar vill ha.

 

Etiketter: , , ,

5 kommentarer

 1. Karl-Gustav Sjöström

  Oh du gamle med tungt huvud, vilken positiv livssyn du ändå tycks ha. Din positiva inställning till det mesta smittar av sig, en smitta som är bättre än den gamla vanliga luftburna av influensatyp. Tack för den smittan!

 2. :-))

  Bra S! Man bör alltid fråga sig (eller nån annan) hur det vid varje tillfälle ser ut i Nordmaling. Ändå nådde väl aldrig ryssen så långt söderut?

 3. Gunnel Forsberg

  Svar till S (2009-07-30 10:33)
  Ja det har varit ganska Nordmalingstätt senaste dagarna då vi haft några olika ärenden till trakten. Om jag säjer så här…så känns det väldigt sisådär…Du får rapport snart.

 4. Gunnel Forsberg

  Svar till Karl-Gustav Sjöström (2009-07-30 19:28)
  Ja, man måste alltid försöka se livet från den ljusa sidan, och för min del sisådär 155cm från ovan. Annars blir det ju så himla trist och då vill man inte alls stiga upp på morgonen:)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.