Golfblogg

Nu börj je å funder…..

Ja, inte är golf min grej precis. En gång i tiden hade jag bra flyt i minigof, medans jag idag har fullt sjå att få in tandborsten i min egen mun. Begreppet Hole i one (Hål in wann)  får mej mer att associera till de hål som potaiswann gräver på sin underjordiska färd genom odlingarna. Fåååår betar i omgivningarna och solvargs-green brukar jag kalla Robbans härliga smile.

Ni hör ju själva – vi är inga golfare.

Vi bor i Sörfors, det säjs att golfbanan här är fin. Någon gång kanske man ändå borde prova. R är mer svårflörtad och tycker att golfande är slöseri med dyrbar fritid. Vi lutar nog båda lite mer åt "ritsch ratsch filiklart-hållet" Och dessutom ser man inga vak så långt ögat når.

Idag är det dock stor företagardag på golfbanan och håll i er – R ska agera kock!!  R med sitt  företag Kogertek står vid det 13:e hålet och  bjuder på suovas på tunnbröd med hjortronfraiche. Jättemurikkan och allt vad därtill hör är packade och klara på släpvagnen.

Han har stolt smygposerat i det specialmärkta förklädet här hemma och vad jag kan förstå så var det gjort av ett bra material och kommer att hålla i många år – även vid flitig användning;) Undra om jag bör förse honom med hjälm i detta utsatta läge?

 

Etiketter: , , , , ,

4 kommentarer

 1. Haspelrullen

  Fisketips i all hast.
  Botanisera i den gamla betesasken i Gauto. Där kan finnas ett smalt litet skeddrag av koppar (4g). ”Arjon Turi” står stämplat i kopparn. Arjonfabriken finns inte längre men ”Arjon Turi” kan ligga och samla damm i gamla betesaskar.
  Det var mitt favoritdrag för en massa år sen. mot slutet tordes jag knappt använda det, var rädd att förlora det.
  Det borde fungera än idag eller har rödingarna gått och skaffat sig en modernare syn på beten?
  Tjingeling

 2. Gunnel Forsberg

  Svar till Haspelrullen (2009-08-13 08:05)
  Jag har en stark känsla av att rödingen – sin färg till trots – är en konservativ rackare som föredrar gamla beprövade knep. Jag ska granska varje fack i jakt på denna klenod!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.