Rapport från Latsidan

Latsidan – så ska vi hädanefter kalla altanen som vetter mot Norgehållet. När det blåser östlig vind – som idag så blir det lä, skönt och varmt  och inbjuder till en powernap i solens sken. Så även idag, denna sommarens kanske sista varma dag. Sol, glittrande vatten och en skön sovkompis är faktorer som gör en utomhusnap alldeles alldeles underbar. Vore jag nu inte bara så småvresig som jag ju blir av att sova på dagen så skulle inga moln finnas på vår himmel. Bäst att jag håller mig lite för mig själv tills jag vaknat ordentligt.

En skön skogspromenad, lite färska blåbär och en skvätt grädde har lagt grunden för dagens middag. men vi kan ju inte äta öring igen???? Eller kan vi det.

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.