När R sätter P

När R sätter P – då är det bäst att lyssna. När även denna dag inleddes med hostattacker, rinnande snor och frånvaro av röst, tryckte doktor R helt sonika ned mig i sänghalmen med ett gammalt hederligt hundkommando: Ligg!!

Så får det väl helt enkelt bli, om jag ska komma på benen nån gång. Få se om han har en Frolic i beredskap när han kommer hem ikväll och ser att jag varit lydig?

Etiketter: , , , ,

7 kommentarer

  1. susanna

    jo du gun….ibland behövs en ”piska” som lugnar en duracellkanin…..själv har jag haft muskelvärk o huvudvärk o varit hemma från arbetet 2 dagar (fullt tillräckligt). men i långa loppet kanske man har igen hemmavistelsen? krya på dig o läs någon bra deckare (om du orkar dvs). mvh duracellen väst på stan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.