Tysta leken

Minns ni den….Jag kommer inte riktigt ihåg reglerna men jag minns att vi lekte den som barn. Farbror doktorn har nu sjukskrivit mig till 21/10 och med sträng röst sagt att hädanefter är det lappar som gäller om jag vill rädda mina stämband från framtida men och att kombinationen virus och sedan lunginflammation på det  är den sannolika grundorsaken till mina besvär.  Den elaka hostan har förstås förvärrat stämbandsproblemen. 

Jag försöker vara så tyst jag kan men ibland går det inte. Igår hade jag en riktigt ledsen dag och kände mig helt less och värdelös över att behöva styra bort, stuva om och avboka det som står i almanackan. Att dessutom göra det genom ett simpelt mejl känns extra kymigt men men…vad gör man.

Idag kommer Bellas pojkvän upp från Göteborg. Första intrycket av "svärmor" blir att hon är en tyst figur. Jojo….

 

Etiketter: , ,

8 kommentarer

  1. Gun

    Hittade din sida när jag sökte på orden: bo i skogen blogg.
    Vi bor i skogen sen 1½ år tillbaka och det är kul att läsa om fler som är livsnjutare :-))
    Hoppas du slipper vara tyst så länge till, krya på dej.
    Och lycka till med att bli mormor 🙂 Vacker bild !
    Hälsn. från Gun mitt i skogen i skåne

  2. Pia

    Hej Gunnel!Va trist att va sjuk så länge hoppas att det hjälper att vara tyst (fast den släkt vi kommer ifrån har ju inte så lätt för det så det blir nog en prövning 🙂
    Krya på dig,kram/Pia

  3. annkristin

    Hej Gunnel!..ja det är trist att vara utan röst…var med om det själv för 4 år sen..o förstår/vet att det inte är lätt att vara tyst..:(…men håll ut…snart är den tillbaka..för mig var det strax innan semestern…o nog var jag hes i ett antal veckor efter att rösten kommit tillbaka..o som sagt..datorn är ju alldeles perfekt att ha lite kommunikation utåt..:)
    jag har en välbehövlig ledig dag efter en arbetshelg..(UP)…hoppas att du har det bra o kryar på dig…o bellas pojkvän…det kommer att gå galant…:)
    ha det så bra…annkristin

  4. Gunnel Forsberg

    Svar till annkristin (2009-10-13 12:39)
    Tack för uppmuntran från en som provat på ”tystnaden”. Det är som du säger skönt att kunna kommunicera via datorn i allafall.

  5. Gunnel Forsberg

    Svar till Gun (2009-10-13 10:57)
    Vilken slump! Kul att det finns fler som trivs i skogen! Hoppas du fortsätter att läsa min blogg. Roligt med läsare från den andra landsänden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.