I drömmarnas värld

Vaknar med ett ryck till väckarklockans påträngande signal och med en stressig känsla i maggropen. Jag var mitt i en dröm, men idag och alltför sällan nuförtiden minns jag tillräckligt för att kunna återge drömmens sammanhang. Detta i motsats till R som kan återge komplicerade och ologiska turer från de mest vansinnga drömmar. Det är alltid lika fascinerande  att höra honom berätta om sina drömeskapader.

Jag var i alla fall mitt uppe i att fara omkring och försöka hinna med ett dagsprogram. Känslan av tidsnöd, av bilköer och frustration satt kvar i mitt medvetande och sitter ännu som en metallisk eftersmak i gommen.

Som om det inte skulle vara nog med verklighetens pusslande! Drömmar – i den mån de nu förekommer, tycker jag ska vara stärkande och trevliga!

Med den här drömmen gör jag som Sverker brukar göra med skräp – stoppar den rakt i soptunnan.

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.