Karlavagnen igår

Igår när vi satt och körde E:4 söderut lyssnade vi på Karlavagnen och ämnet för kvällen var "åldrande föräldrar". Jag satt just och tänkte på "livets gång" generationsväxlingar och att min gamla mamma nu är mormor till 22 barnbarn och mormorsmor till 16 barnbarnsbarn, så jag ringde till radioprogrammet och kom med. Stina Wollter som var kvällens programledare har även bott i Vindelgransele. Lyssna här om du vill höra vårt samtal 30 min och 40 sek in på gårdagens Karlavagn Del 3.

http://www.sr.se/webbradio/webbradio.asp?type=broadcast&Id=2027480&BroadcastDate=&IsBlock=

Etiketter: , ,

4 kommentarer

  1. Gunilla Gustavsson

    Nu har jag lyssnat på Karlavagnen. Va bra du var och precis som programmledaren sa så är du en klok liten gumma 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.