Sol ute, sol inne

Vaknar denna vackra gnistrande höstmorgon i Gislaved. Utanför är marken frostbiten och rönnbären lyser röda i sina klasar. SoC bor centralt i Gislaved i ett fint hus alldeles intill ån som rinner genom samhället. Här är lugnt och skön men ändå med det nödvändigaste inom 5 min promenadväg.

Prinsen har sovit bra , vaknat för ett nattmål och sedan vaknade han alldeles nyss för tankning och blöjbyte. Jag hör hur han ligger och småknorrar mellan mamma o pappa i sängen. Sandra är småfebrig och mjölkstockningen lurar om hörnet. Hoppas hon slipper detta gissel.

Idag ska vi på 30-årskalas och få träffa Christians familj. Alltid lika trevligt.

När det gäller halloweenandet för min räkning så blir den enda skräckupplevelsen att möta sin morgonrufsiga uppenbarelse i spegelbilden. Nu ska här borstas tänder så jag törs gosa med i turordningen R och sedan lillkillen. Kanske jag gör som bonden Roger – en pussattack.

Etiketter: , , ,

4 kommentarer

  1. Sonia

    Vår nye favorit R(oger) har fått mig – än mer än tidigare – att inse hur fantastiskt underbart det är att vara S(ingel)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.