Fredaxmyyys

Det är dock en viss åldersskillnad mellan den lilla myskillen på bilden och den stora som sussar här intill. En liten powernap skadar inte om man ska orka mysa hela långa kvällen – det tycker i alla fall båda två.

Etiketter: ,

6 kommentarer

 1. Eberth

  Din blogg, som är skriven på svenska med inslag av dialektala uttryck, är lysande. Men varför återkommer det amerikanska uttrycket powernap stup i kvarten? Skriv istället tvärschwimmen eller tupplur.

 2. Gunnel Forsberg

  Svar till Kharola (2009-11-07 01:56)
  Oj, man bugar allra ödmjukast! Ja, han kan göre en människa vacker, för hans närvaro frigör vackra känslor som sedan syns i ögon och anletsdrag hos betraktaren. Ha det bra du med!

 3. Gunnel Forsberg

  Svar till Eberth (2009-11-06 19:09)
  Bra fråga Eberth! Jag måste härmed få skylla på R som införlivat detta uttryck i familjen. Före hans tid hade jag varken talat om eller haft någon i huset som satt tupplurande i system. Jag tar till mig din feedback och kommer fortsättingsvis att benämna tupplurar ur ett lokalpatriotiskt perspektiv. Ha en bra helg Eberth!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.