Min kära gamla vän

Min gamla vän och kombo Karin som jag delade ljuvt och lett med under musiklinjetiden i H-sand  för typ hundra år sedan, är återfunnen.  Det är många år sedan vi senast sågs, men jag har tänkt ofta på henne och nu ringde hon mig denna lyckoafton när jag satt i bilen på väg hem.

Inspirerad av den allmänna återträffsyran på Facebook av själar från det förflutna, lyckades jag hitta hennes syster för en tid sedan och få tag på en aktuell mailadress. I kväll ringde hon och vi pratade fort och länge – precis som på den tiden det begav sig.  Det känns varmt i hjärtat!

Etiketter: , ,

2 kommentarer

 1. Gunilla Persson

  Va kul att du bloggar,jag minns dej som en härlig tjej på
  posten.Mitt minne var sista dagen på ettan då var du klädd
  i svart. Du passar säkert som demenssköterska ha det bra.

 2. Gunnel Forsberg

  Svar till Gunilla Persson (2009-11-17 14:29)
  Hej Gunilla!! Just nu är jag verkligen inne i ett stim av trevliga människor från mitt förflutna. SÅ kul att du ger dig tillkänna. Hoppas att du mår bra och att livet är gott!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.