GPS på Skånska…

Imorgon ska virrhönan med stort V bege sig ut i okända trakter. Medelst hyrbil ska jag  förirra mig från Malmö till Gislaved  för att pussa på Lille Oliver innan jag på måndag morgon styr kosan åter till Malmö igen.

Med mitt labila lokalsinne behövs en trygg guide vilket GPS:en får bli. Ett manhaftigt fruntimmer ska peka med hela handen och lotsa mig genom landskapet. Jag hoppas verkligen att hon inte börjar att prata skånska för då  kan det verkligen barka iväg.

 

Etiketter: , ,

4 kommentarer

 1. S

  Oj jag trodde det var nästa helg. Hoppas du får en jättefin helg, och krama S o C från mej! Jag känner ju inte O än, så jag nöjer mig att skicka med en liten vink till honom 🙂

 2. Eberth

  Den lille killen som plirar med ögat och som med fingrarna gör segertecknet ”V” i din blogg är väl Oliver. Fin bild av ett nyss ankommit människobarn. Jag önskar dig, Oliver och övriga närstående lycka och välgång i livet.

 3. Gunnel Forsberg

  Svar till Eberth (2009-11-21 01:15)
  Vilken fin välgångsönskning Eberth! Just nu sitter jag och har ett djupt samtal med Oliver om fiske som vi två ska ägna oss åt tillsammans i framtiden. Just nu har vi delade meningar om vad ordet ”napp” betyder.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.