Som ett gruskorn i skon….

Som ett gruskorn i skon, så kan olika uppfattningar i en viktig fråga ligga och skava i en relation av något slag. Det kan göra ont och ställa till det.  En ack så pytteliten sten i skon ger trista konsekvenser och i varje steg man tar blir man påmind om dess existens – om man inte har sån tur förstås att den hamnar i hålfoten eller mellan tårna tills den plötsligt kryper fram och ger sig till känna. För förr eller senare märker man av den – den saken är klar – och då haltar man betänkligt. Synd bara att den här sortens stenar inte är lika lätta att skaka ur livets sko för att sedan obekymrat skutta vidare på livets steniga väg.

 

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.