JOHN (B)LUND

Nu är man ganska mör, kursad efter all konstens regler och mogen för ett skumbad och lite horisontalläge efter en lååång dag som började 04.00 i morse när klockan ringde. En riktigt otrevlig bilresa på 25 mil i spöregn och kolsvart mörker anträddes och jag var mycket lättad när jag så småningom kunde kliva in helskinnad på kursen här i Lund tillsammans med ett antal Demenssköterskor från olika delar av landet. Här finns folk från Över-Kalix ända ned till sydligaste Skåne. Vi är inte så många, men desto bredare.

Inget kvällsprogram är inbokat och vi hann inte bekanta oss närmare idag. Det blåser är kolsvart ute och regnar så stadsrundturen får vänta tills i morgon. Dessutom är jag rätt trött och ser fram emot ett skumbad, någonting att äta och en skön hotellsäng. Jag har inte så stora krav på nöjen nuförtiden och nöjer mig med John Blunds sällskap ikväll.

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.