Förjulsdrift…

Något som jag alltid sett fram emot  är julen, adventstiden och de gamla traditionerna. Julskivorna har det varit straffbart att tjyvlyssna på i förskott här i mitt hus men snart åker de fram och får ackompanjera julförberedelserna. Robban får i uppdrag att trassla fram belysningarna medans jag plockar fram övriga attiraljer

 Det känns visserligen inte fullt så viktigt med ett traditionellt julfirande nu när barnen är stora, men visst är det något speciellt med julen och om allt går enligt  planerna får jag full pott detta år vilket troligen kommer att bli sällsynt i framtiden när ungarna har egna familjer och börjar skapa egna traditioner.

Klapparna är det minst viktiga och gemenskapen det viktigaste. Jag ska njuta av familjens sällskap och inte minst av den lilla tomtenissen som har fått en alldeles egen tomtedräkt av mormor. Ett litet försiktigt ho ho såg jag bestämt att han försökte forma med sin lilla pussmun.

Denna 1:a adventshelg kanske det blir lite pepparkaksbak och julpyssel då vi får fint besök av farfars favorittjejer. Lite vitt från ovan skulle inte skada för att ge stämningen en extra skjuts! Let it snow!

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.