Tummetott

Tummetott, slickepott, långeman, gullebrand och så lilla vickevire…..Sådana aktiviteter försiggår här på morgonkvisten. Alla sover utom jag och lilleman och vi har supermysigt på tu man hand. 

Jag vill passa på att tacka alla läsare som skrivit mail och brev till mig under hösten och under adventstiden. Det är fantastiskt roligt och gripande att få läsa det ni berättar, och det berikar verkligen mitt liv ska ni veta.

Något  som jag önskar mig är att nå ännu fler läsare. I dagsläget varierar det mellan ca 800-1000 per dag. Ett sätt att nå fler, är att ni läsare hjälper mig  med att trycka på "tummen upp" symbolen som finns ovanför varje blogginlägg – ja om du gillar det du läser förstås. Allra helst är jag förstås glad om ni kommenterar, det ger inspiration och skrivarglädje och en kommunikation med er som genererar en massa positiv kraft. Man kan till och med göra båda sakerna. Det var min lilla julklappsönskan lite så här i efterskott.

Många fina bilder från julen kommer de närmaste dagarna. Kram och god fortsättning till er alla!

Etiketter: ,

2 kommentarer

  1. Karl-Gustav Sjöström

    Så många läsare! Imponerande! Genast känns det antal som jag har och är tämligen nöjd med som om vore det ingenting. Dina inlägg ÄR tvivelsutan mycket läsvärda och det är förstås anledningen till at så många läser dem.

    God fortsättning till er där i Sörfors.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.