Farväl,farväl……

Sorgligt värre kan det vara ibland…..

Har idag vinkat av Daniel och Britta som blev upplockade av Brittas föräldrar på väg söderut med bil. Laxlunch med mycket grönt till kändes som en uppfriskande omväxling till julmatsrepriserna. Snön faller i stora vita sjok och snöskyfflarna har gått varma. Nu har R äntligen fått igång traktoråbäket vilket han är mycket nöjd med.

Lite vemodigt att säga farväl nu när vardagen närmar sig och den efterlängtade julledigheten går mot sitt slut. Det har varit fantastiskt mysigt att ha hemma alla sina telningar med sällskap och jag känner mig så glad och nöjd över alla trevliga dagar vi fått tillsammans. Snart bär det iväg till min exsvåger med familj för kaffe med dopp och kusinträff. Det är alltid lika trevligt att träffa dem.

Etiketter: , , , ,

2 kommentarer

  1. Ingemar Wahlström

    En aning nervös blev jag när jag såg rubriken. Ska hon lämna oss läsare nu – och i så fall varför??? Men samtidigt vet jag ju att julen både är det glada återseendets och farvälets tid. Jag har ju själv vinkat av några. Men livet är ju cykliskt, på nåt vis. Nästa år är set dags igen…

  2. Gunnel Forsberg

    Ånej! Så lätt blir man inte av med en Granseljänt inte! Ni får stå ut med mig ett tag till.
    Ja, strofen – Mötas och skiljas är livets gång – passar verkligen in på livet och årets cykler…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.