Packad och klar….

R stuvar just det sista in i bilen. Det ser ut som om vi har mat för ett helt kompani – något vi definitivt inte behöver. Fjällbebisen och hans föräldrar kommer upp sent ikväll då de passar på att besöka gammelmormor i Vindelgransele. Vi åker via Arvidsjaur dit Ove nu fått flytta till sjukstugan. Det ska bli roligt att träffa honom. Hoppas att han är pigg och har återfått gnistan min gamle vän. Nästa gång vi hörs sitter jag bänkad vid brasan med världens finaste utsikt utanför. Då blir det bilder och kanske något collage från julfirandet. Allt gott säger jag till er och kör försiktigt säger jag till oss själva – eller rättare sagt till R. Han kör – och jag dirigerar!

Etiketter: ,

4 kommentarer

  1. Katarina från Kristianstad

    Gott Nytt ÅR!
    Tusen tack för alla härliga stunder jag haft när jag läst din underbara blogg, du har lockat fram många nostalgiska minnen och känslor från barndomen.

  2. Gunnel Forsberg

    Svar till Katarina från Kristianstad (2009-12-30 18:49)
    Tack Katarina! Det känns fantastiskt att höra att du hittat känslor och minnen tack vare det jag skriver. Jag hoppas att du fortsätter att läsa kommande år! GOTT NYTT ÅR!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.