Dressed for success

 

Somliga har helt fattat galoppen med att klä sig rätt efter tillfälle. Mössa och vantar är givna accessoarer i den här bitande kylan. I vanlig morgonordning är endast mamma vaken, det börjar ljusna och himmlen är vackert ljuslila på årets sista dag. -25 nu på morgonen men vi hoppas på lite mildare väder så jag kan komma mig ut och rasta både maggoten och Storskräcken. Ja – alltså mitt nya blänke – inte R om ni nu trodde det;)

Etiketter: ,

8 kommentarer

  1. annkristin

    ja det är helt otroligt…fascinerad blir man när man ser ett barns ögon…han är så söt..!…den klara blicken …helt ”oförstörd…vilken lycka att du får fira nyår med honom..:)
    än en gång…Gott Nytt År!

  2. annkristin

    ja jag kan se honom framför mig…:)..blir lite full i skratt..vi ”svänger oss med samma uttryck…när jag sa till min yngste son en gång att jag trodde att jag skulle kolavippa…då trodde jag att HAN skulle kolavippa..:)..han kiknade av skratt..tyckte att det lät så tokigt..
    förresten…vad är fraiscavocao?…nyfiken…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.