The last supper

Vi har inlett årets sista måltid med förrätt. Avocado, räkor, grönsaker och en klick fraischmajonnäs tillsammans med vitlöksbröd och ett gott vitt vin har intagits och mojat sig till ro på kistbotten i väntan på hasselbackspotatis entrecote kantarellsås och Amarone som vi äter om ca en timme. 

Fjällbebisen är badad i diskbaljan och luktar himmelskt som en nyponros efter dagens promenad i snö bogserad på ett renskinn.

Lagom till midnatt ska vi gå vi ut i mörkret, tända ljuslyktor, marschaller och eldar. Ett par varmluftsballonger ska skickas upp mot natthimlen med välgångsönskingar till alla nära och kära, till vänner och bekanta. Varma tankar till alla bloggläsare med önskan om en trevlig nyårskväll och om ett GOTT NYTT ÅR!

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.