Topp och bottennoteringar, tummar och tack!

           

Gårdagens köldrekprd i Gauto  sedan jag började vara där  med -33 kom samma dag som jag fick min toppnotering i besöksstatistiken med 1804  besök här på bloggen.. Tack till dig läsare som hörsammade min nyårsönskan om att trycka på "tummen upp-knappen" när du läst  ett  blogginlägg du gillar, det är det som gjort mig synlig på förstasidan och detta ger fler läsare. Hoppas ni fortsätter i samma goda stil och gör det till en liten rutin att "tumma" och kommentera. Den lilla manövern vet jag att både jag och mina medbloggare uppskattar!

Etiketter: ,

2 kommentarer

  1. Erik

    Hejsan!
    Nyss tog jag mig ett smakprov ur godbiten. Den smakar fint.
    Tack och åter tack!

    Ha det bra – Erik

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.