Högt flygande plan

R är idag och mixtrar med bygget av sitt rullande flygbåtsgarage. Han hoppas nog att kunna flyga den kommande säsongen. Hans trognaste flygsupporter och pappa Ove som också har stuga i Gauto och hittills kunnat köra bil själv dit, har på grund av sjukdom en förändrad livssituation och hans favoritplats i sin stuga vid köksfönstret med milsvid utsikt över fjällvärlden kommer  inte att kunna besökas på samma sätt.

Att kunna promenera nedför den branta bryggen kommer också att bli svårt, och jag är så glad att jag tog dessa bilder av Robbans trognaste flygsupporter som tillsammans med mig satt och drack kaffe i sommarsolen på vår altan och betraktade R och hans flygande båt.

Ove tyckte då att även jag skulle ta certifikat  så han och jag kunde flyga tillsammans. Han och R i samma båt blir för tungt. Jag är smickrad över hans tillit men avser att hålla mig på jorden fortsättningsvis. Jag har ju övervunnit min höjdskräck och flugit med en gång och överlevt. Det är tveksamt om man ska utmana ödet någon fler gång.

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.