Kalas

Just hemkomna efter en trevlig kväll med födelsedagskalas hos svåger Lasse som fyllde år. Alltid lika trevligt att träffa deras vänner för trevlig samvaro gott fika sång musik och prat. I morgonbitti är det sovmorgon. Underbart!

Etiketter: ,

2 kommentarer

  1. S

    A-M och jag försökte ringa födelsedagsbarnets mobil i går för att sjunga, men fick mobilsvar i örat, och när vi ringde hemnumret så var det upptaget o upptaget, så till slut gav vi upp. Vi hade ju ett alldeles eget kalas att ägna oss åt, min dotters sjuksköterskeexamen 🙂

  2. Gunnel Forsberg

    Svar till S (2010-01-23 12:53)
    Ja det var verkligen en kalasdag! Som vanligt fullt hus – som den ”slikeste” jämn födelsedag. Jag förstår att ni hade det finfint på ert kalas för min nya kollega Lotta!! Grattis än en gång till henne!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.