Det enda vi har är varandra

SÅ kul att få träffas syskon och svågrar emellan. Den här kvällen kommer jag att minnas länge. Fylld av god mat, varma tankar och glada skratt får vi somna  ikväll. R och Alex är ute på en sista snöskottningsrunda. Frågan är om det ser likadant ut när vi vaknar. Nu blir det intensivpackning inför Gautohelgen och långkalsongerna söks fram. I morgon blir det Tankeväckaren i Vindeln på Forum kl 14.00. Har du vägarna förbi så titta in och lyssna. Gonatt gott folk och sov gott i vinternatten!

Etiketter: , , , ,

6 kommentarer

 1. S

  … och i morgon är det min tur att träffa vår amerikasyster, tillika min tvillingsyster, samt vår storasyster A-M. Jag tänker bjuda på pitepalt med smör och lingonsylt av vindelgranselelingon. Inte fy skam det heller 🙂

 2. Eberth

  Den här helgen tror jag att din fiskelycka blir betydligt bättre än den var den 2-3 januari. Då hade månen gått in i fasen ”nedan”, men till helgen är det fullmåne. Min far var absolut tvärsäker på att rödingen inte nappar när månen är i nedan. Han lärde oss att det var absolut bäst att fiska i ”nymåne”. Jag minns att han oftast hade rätt. Våra rödingvatten finns i Vindelådalen, men jag tror att samma förhållanden gäller i Laisdalen. Det är ju inte så långt där emellan. Jag hoppas att du skall få en fin fiskehelg med många härliga napp.

 3. Gunnel Forsberg

  Svar till Lisbet Olofsson (2010-01-28 15:53)
  Idag blev jag uppraggad av R i Vindeln för vidare färd mot Gauto,så jag slapp köra tillbaka, men föret var halt och vägarna blankpolerade. Kör försiktigt gott folk!

 4. Gunnel Forsberg

  Svar till S (2010-01-28 18:20)
  Ha det så mysigt och hoppas E har fått tillbaka rösten som var på avvägar när de besökte oss. Det var helmysigt att träffas!! Blir avis på palten!!

 5. Gunnel Forsberg

  Svar till Eberth (2010-01-28 20:42)
  Hoppas verkligen det Eberth! Jag har kollat i en fiskekalender och där såg det lovande ut. Jag hoppas att det inte blir alltför kallt dock, det är måttligt kul om man fryser! Tack för lyckönskan – önskra även dig en fin helg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.