Var är formtoppen?

Jag är helt utschlut efter två skidlopp. Ligger hopkurad under filten och orkar enbart utstöta bara små försiktiga ovationer även om hjärtat är fullt av peppande värme till våra svenska medaljhopp. R och jag har "smyghuckrat" i kapp av rörelse när hon vann. Kommentatorerna pratar om 2:ans och 3:ans växel, men själv lyckas jag just sä pass uppbringa "dragläge".

Jag kommer ikväll att somna med Charlotte Kallas fina glada ansikte på näthinnan. Tänk så kul att hon lyckades och fick utdelning för alla hårda träningstimmar.

Etiketter: , , , ,

4 kommentarer

  1. Nina

    Har du hittat nått brödrecept?Om inte kommer det ett här.

    6 ägg, 2 dl kesam, 1/2 dl rapsolja, 3-4 dl soyaprotein, 1msk bakpulver, 1 nypa salt.
    Vispa ägg, kesam och olja. Rör i soyaprotein,salt och bakpulver till en ganska tunn deg. (ungefär som till elisabethbröd)
    Stek i en liten brödform. (Kläd formen med bakpapper, eller smörj och strö med sesamfrö)
    180 grader i 45 minuter.

    Ser ut som sockerkaka, men smakar okei. Jag åt det med avocado och majonäs.

  2. Gunnel Forsberg

    Svar till Nina (2010-02-16 09:12)
    Tack Nina! Ska provas. Jag ska tillsätta lite brödkryydor för att efterlikan ”vanligt bröd”-känslan. Här kommer ett tips på pannkakor

    1ägg

    1msk fiberhusk

    1dl mjölk

    1dl vispgrädde (ovispad såklart)

    smör, ca 10 gram

    salt

    Blandar ihop äggen och fiberhusken och låter det svälla en stund och steker i en liten stekpanna på medelvärme, 4-an. Vänder de när de är torr och pösiga och är lite försiktigt = blir kanonfina pannkakor som smakar frasiga pannkakor. Går även finfint att grädda i våffeljärn, men de blir tunna och frasiga! )

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.