Om att drömma eller glömma sin dröm…

Ju äldre jag blir desto mer känner jag att livet är här och nu. Tillvaron känns allt krispigare och varje enskilt val blir viktigt  allt eftersom tiden går. Hur vill jag leva mina återstående dagar? Vad vill jag jobba med? Hur vill jag bo?

Vi som lever i detta välordnade avlånga land är ju previligerade och har oändliga valmöjligheter om vi bara tänker efter lite. Jag vill inte vara ett suckande offer för omständigheter utan påminner mig ständigt om att det är mina egna val och beslut – på gott och ont –  som fört mig dit jag är idag.

Just nu är drömmandet dessutom delat med R och vi smider planer och drömmar för en fantastisk framtid. Om det blir just den dröm som ligger överst i högen just nu  eller någon annan dröm, det får framtiden utvisa, men jag kan verkligen rekommendera drömmandet. Drömmar vidgar dina mentala vyer, stimulerar mod och handlingskraft och är dessutom alldeles gratis!

 

Etiketter:

2 kommentarer

  1. Kin@

    kan bara hålla med dej.
    Men ibland så känner jag att jag vill inte bara drömma och prata om det, jag vill skrida till verket också, framför allt nu, då man inte är så lastgammal och inte vänta till man är pensionär…
    Kramiz Kin@

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.