Feströding

5-årsjubileet firades med ungsstekt röding, gräddkokt blomkålsmos, romröra och en fräsch grönsallat med bl.a anjoupäron och hallonbalsamico. Till detta ett gott vitt vin och en fin dukning. Nu skidskytte,chokladpannacotta och en riktigt god kaffekopp.

Etiketter: , , ,

6 kommentarer

  1. Eberth

    Grattis till de fem första ljuva åren! I minnet återkallar jag egna ljuva år som inleddes 1969.

    Den här helgen är det vintermarknad i Boden och här finns att köpa ädelfisk, så även vi har njutit av ugnsstekt röding. Mycket gott – men inte går njutningen upp i samma nivå som när man själv krokat middagen. Penfolds Rawson’s Retreat Semillon (6941) var vårt vinval.

    Önskar trevlig fortsättning på jubileumet och kommande år!

  2. Gunnel Forsberg

    Svar till Eberth (2010-02-26 22:28)
    Oj, det låter som du är en riktig vinkännare?! Håller med dig om att det är något alldeles speciellt när det gäller egenhändigt fångad fisk…..

  3. Eberth

    För vinintresserade finns föreningen Munskänkarna. I den föreningen har vi varit medlemmar sedan 1981 och visst har det under dessa 29 år fastnat några kunskapskorn i hjärnbarken – men ”vinkännare” är ett övermaga uttryck.

  4. Gunnel Forsberg

    Svar till Eberth (2010-02-27 22:25)
    Vi har bekanta som är med i Munskänkarna, men är själva nte riktigt i den divisionen, men det är kul om man de få gånger det dricks – hittar rätt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.