Sol sol sol!

Sakta vaknar stugan till liv, diverse sovljud  ebbar ut och  vovven Freja viftar glatt på svansen när människorna äntligen börjar röra på sig. Redan från sängen kan jag i ögonvrån se att det är en gnistrande vacker dag, med himmel blå, vita fjäll med solgnistrande sidor som vittnar om att solen snart kommer runt stugan och sockrar vyn med ännu mer skönhet. – 20 visar termometern och det kommer naturligtvis att bli mildare om några timmar. Vi ser fram emot en fin utedag, med sol, renskinn, fiske och gott sällskap. På menyn står typisk utemat – ett medvetet avsteg från vår meny – mackjärnsmackor med god fyllning och givetvis kaffe kokat över öppen eld.

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

  1. annkristin

    hej Gunnel!
    önskar er en riktigt solig o härlig helg med god fiskelycka..:)..nu känner man att det börjar bli vår..solen lyser i umeå oxå o jag är hemma från min lilla ”tripp till lycksele..(operationen)..den gick bra o nu väntar en vår i rehabiliteringens tecken..bra årstid iaf..;)
    ha det..:)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.