Närapå utbränd!

En intensiv matlagningsdag går mot sitt slut och äntligen är sista plåten med tacopiroger färdiggräddad. Nu blir det kvalificerat latmaskning resten av kvällen. Körslaget förstås och något gott att äta och dricka!

Etiketter: ,

4 kommentarer

 1. Tom Sterner

  Ja visst är det mycket jobb? Men helt ok när man får njuta av skapelserna. Men snacka om mycket jobb om man funderar över att man först måste jobba för att tjäna pengarna och sedan åka och handla ingredienserna för att slutligen göra maten också…

  Man kan bara fundera på hur man för sisådär 50-100 år sedan först skulle så, sedan skörda, först föda upp, sedan slakta och då först kunde man laga maten…

  Jaja, nu ska jag sluta vara djup…

 2. Gunnel Forsberg

  Svar till Tom Sterner (2010-03-29 10:40)
  Ytterst besvärande om man skulle behöva ge sig ut i skogen med slunga eller spjut i djupsnön så fort det börjar kurra i magen. Tackomk och lovom för kyl frys och understundom halvfabrikat

 3. Gunnel Forsberg

  Svar till Thomas Karlsson (2010-03-29 20:16)
  Hallå Thomas! Tack för senast, det var mycket gott och trevligt! Förstår om du blir skeptisk till en mény utan fjällfisk, men tyvärr så är resultatet lite lynnigt och ojämnt där uppe så man får gardera med kryss! Dock utlovas bildbevis om vi får fina firrar. Önskar er en fin påsk och hälsa Kerstin så gott!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.