Fram med pläden…

Utbrända efter en krävande stadsrundtur är vi åter hemma i den lugna vrån. Trots idogt försök lyckades jag endast spendera några kronor på årets första glass och på några födelsedagskort. Avslutningsvis en tung vandring på K.Rauta och Media Markt. Jag vet inte om mina trumhinnor överhuvudtaget kommer att återhämta sig efter den epelepsiframkallande ljudmattan inne på Media Markt. Skickade både en och två medlidsamma tankar till de stackare som ska jobba i detta ljud dag ut och dag in. Fick idag lära mig ett och annat nytt om mikrovågor och induktionshällar. En gratiskorv vilar nu i magen och täcks så sakteliga av det ljuvliga och stärkande eftermiddagskaffet. Det känns frestande med en liten tupplur på detta!

Etiketter: , , , ,

2 kommentarer

  1. S

    Kommer du ihåg lyckopåsarna man kunde köpa på ”martnen” i Lycksele? Samma känsla får jag när jag ser att du lagt in ett nytt inlägg här. Jag känner mig förväntansfull och glad, och vet att oavsett vad som är i påsen, litet eller stort, så är det något jag inte hade tidigare och som jag blir glad över. Tack Gunnel!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.