Högt Ph-värde

Idag ska vi träffa ph-tjejerna. PH står för "pedagogiska handledare" och de verkar som ringar på vattnet i vår lärande organisation. Ett gäng vidareutbildade duktiga undersköterskor som finns ute i verksamheterna och på olika sätt sprider kunskap och förstärker kompetens på plats.

Det ska bli kul att få träffa dem och höra hur de har det. Hoppas att inte Jante är i farten och stör deras viktiga arbete. Man FÅR och man MÅSTE sticka upp, röra om i grytan och hålla liv i alla viktiga reflektioner kring attityd och förhållningssätt i dagens demensvård. Den rörelsen får aldrig avstanna . Ju färre vi blir, desto viktigare är det att vi odlar en anda där kunskap, civilkurage, ödmjukhet, feedback och ett reflekterande arbetssätt är en självklarhet.

Hoppas att det även i år ges möjlighet för verksamheterna att ta del av deras eminenta demensintroduktionsutildning för sommarvikarier inom särskilt och ordinärt boende. ALLA som jobbar inom demensvård behöver få utbildning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.