Lunka på

Tillbaka till vardagslunken igen. Jobba på, jobba på, jobba på -så hårt det går. Först en kontorsdag och därefter bär det i eftermiddag iväg till Storuman för mig och Jenny. Vi ska ha demensutbildning i dagarna två för kommunens omvårdnadspersonal, vilket inkluderar såväl Tankeväckare, de nya demensriktlinjerna, som allmän demenskunskap och bemötande. Dessutom vill vi jobba med  konkreta fallbeskrivningar utifrån olika demensjukdomars perspektiv och de typiska symtom och svårigheter i vardagen som ofta uppstår.

Det blir mitt och Jennys sista stora gemensamma projekt. Hon ska ha barn i sommar och själv lämnar jag ju Umeå kommun och mitt jobb som demenssjuksköterska för att ägna mig åt helt andra saker till hösten. Naturligtvis lämnar jag inte mitt engagemang för demensfrågor och kommer fortsättningsvis även att ta på mig de föreläsningsuppdrag som dyker upp.

Etiketter: , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.