Älsklingsgrönska

Packar och plockar med mina älskade grönsaker, somligt värdefullt och annat värdelöst i en annan betraktares ögon. I mina ögon är det min jordiska skatt som jag under 20 års tid samlat och plockat ihop på loppisar och auktioner. Jag har inga anspråk på samlarvärde utan bara blivit kär i färg och form. Ett och annat har jag fått i present av barn eller vänner och nu åker de ned i lådor för att förhoppningsvis få en ny plats för ögonfröjd i min famtida boning. Nu har jag spänt ögonen i min älskade R och högaktningsfullt informerat om graden av kroppsskada han riskera att åsamkas om något stuvas ovarsamt eller krossas.

Etiketter: , , , , , ,

4 kommentarer

  1. Gunnel Forsberg

    Svar till Birgitta (2010-06-15 23:06)
    Tack för tipset Birgitta. Då kanske ett och annat får hänga med som är svårt att skiljas ifrån och så får man locka med en liten loppis nästa sommar:)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.