Farväl Umeå kommun

Så påbörjar jag min sista arbetsvecka för min arbetsgivare Umeå kommun denna soliga måndag. Det känns märkligt efter alla dessa år att bli sin egen. Jag ska senare i veckan försöka sammanfatta essensen av min känsla för äldreomsorgen, demensvården och sådant som ligger mig varmt om hjärtat. Att jag ska skiljas från mina vänner på jobbet – DET vill jag inte ens tänka på än…

Etiketter: , , , ,

2 kommentarer

  1. Kina Levin

    kan tro att det är med blandande känslor, du åker till jobbet, denna veckan…
    Du lämnar något tryggt och välbekant bakom dej och har något outrofrskat och spännande framför dej:)

    det låter rätt så härligt…

    kramiz [email protected]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.