Spegelblank morgon

Vaknade till en spegelblank morgonvy över vattnet där Mittisjön endast tycktes leva i de små rödingvak som duttar upp här och där. Frukost, lite morgonmys och bus med O, och ett telefonsamtal med SoC i Piteå har stått på agendan hittills. S är mycket trött och slut efter alla febertoppar och alla stick så det hörs att nu är det tröttsamt för henne. Vi är hos henne i tanken och hoppas att hon blir frisk snart. Strax bär det iväg till B&B där vi ska få veta lite om Sandviken och fjällgårdens historia. Det ska bli spännande att få höra om de människor som levat och bott där och valt det som sin plats att leva och verka.

Etiketter: , , , , ,

2 kommentarer

  1. Kinna Persson

    Hej Gunnel! Läser din blogg ganska ofta. Den är bra! Nu är jag lite nyfiken på erat nya jobb. Är det enbart boende eller ska ni ha någon servering också? Vi själva sa upp våra fasta jobb, köpte affären och flyttade hit till Ammarnäs i mars 2007. Vi har inte ångrat oss en sekund! Lycka till med erat.

  2. Gunnel Forsberg

    Svar till Kinna Persson (2010-06-29 17:35)
    Så kul att höra! Tack Kinna för peppningen! Vi kommer att ha servering, men i vilken utsträckning är inte klart än. Annars så är det stugor, husvagnsplatser och kioskverksamhet som är verksamheten nu vid övetagandet. Vi har en massa roliga ideér. Få se vilka som är genomförbara. Kul att höra att ni hittat er livsstil, och att det går om man jobbar på!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.