Tankarna går….

Så här strax innan sängdags så flyger tankarna oundvikligen till de mina. Ikväll får "tankens kraft" gå ett extra varv och dröja lite extra kring mina kära barn. Daniel som är på vandring någonstans mellan Adolfström och Ammarnäs, Sandra som ligger på Piteå lasarett , Bella som fått keratit och måste akta ögat jättenoga, och Alex som är på killresa till Roskildefestivalen.

Allt gott till alla fyra skickar jag med tankens kraft genom midnattssolens land till er mina älskade barn. Må inget ont nå er, må änglar vaka över er, och må ni skicka ett sms då och då till lilla fjaskiga mamma som oroar sig emellanåt häruppe i obygden. Kom ihåg, att avstånd är bara ett ord.

Etiketter: , , , , , , , , ,

4 kommentarer

 1. Elisabeth Bååth

  Jag förstår hur det känns med alla barnen, de är dock de vi alltid har i våra tankar. Hoppas allt går mot det positiva! Jag passerar Sörfors emellanåt och ser att det händer en del. Jag beundrar verkligen ni som vågar ta steget och satsa på något nytt, jag själv har inte vågat fullt ut. Vi flyttar ut på landet och det är ett steg men fjällen har alltid lockat mig. Nu har jag varit och vandrat i Alperna och det var en upplevelse men svenska fjällen är något speciellt, särskilt Norr- och Västerbottensfjällen.

 2. Elisabeth Bååth

  Jag har ett varmt hjärta för Arjeplogsfjällen där jag haft två härliga upplevelse, dels ett tjejgäng som tältade vid IKESJAURE och det var högsommar och som att vara vid en medelhavsstrand. Vi har också gått med våra små barn mot Mavas och tältat, helt underbart.Hoppas vi ses på fjällgården och lycka till!

 3. Gunnel Forsberg

  Svar till Elisabeth Bååth (2010-06-30 00:36)
  Så intressant att höra att du vandrat till Ikesjaure, jag spekulerade just om i vilken ände av sjön man hittar de vackra stränderna. Jag hoppas hinna gå dit i sommar och tar tacksamt emot fler tips. Hur långt är det att gå dit?

 4. Gunnel Forsberg

  Svar till Elisabeth Bååth (2010-06-30 00:32)
  Tack för din fina kommentar! Ja barnen de har man alltid med sig i tankarna. Vi är stolta och glada att vi vågar rova att förverkliga vår dröm. Hoppas verkligen att vi ses i framtiden någon gång hos oss vid Sandvikens fjällgård.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.