Nu är det juli igen och Tomten behöver pysslas om!

Oj vad gräset växer. Det växer som gräs kan man lugnt säja! Redan när vi vaknade hade vi ärmarna mentalt uppkavlade inför de veckor av arbete som ligger framför och vi knogar på med våra respektive "intresseområden" här hemma. Några "härdar" som inte direkt är någons intresseområde borde vi gå igenom idag.

Min plan är idogt arbete dagarna i ända, förutom en rolig  eller trevlig grej varje dag som vi nog behöver för att hålla modet uppe. Det kan vara en tur till återvinningen, en tupplur i gröngräset eller en glass på närmsta bensinstation. R har redan bestämt vad han tycker är dagens "roliga grej", nämligen en containersafari till Holmsund… Hm..Jag rekonstruerar snabbt mina trevlighetsönskningar och bestämmer att få bli av med ett skräplass på återvinningen på vägen till Holmsund, känns som en hyfsat rolig sak.

Närmsta veckorna  kommer jag dock att ha skygglapparna på för att inte frestas, bli distraherad eller få krupp om jag ser att det vakar fisk någonstans. Här finns inte tid till fiske. Men den som spar han har;))

Etiketter: , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.