IH 624

Just nu rullar en röd lastbil med växelflak iväg med den gamla trotjänaren  IH 624,  Robbans älskling nr 2 (eller 1 beroende på mitt humör) iväg till Storuman för att fortsätta sin trogna tjänst på en fårfarm. Anar jag inte en liten tår i ögonvrån eller är det de kraftiga vindarna som frammanar en irritation i ögonlocket på vännen min? Hur som helst så drar jag en lättnadens suck att schabraket får ett nytt hem och att vi har en pryl mindre att frakta och bekymra oss om. Den minnesbild som kommer att leva kvar på näthinnan hos mig, är när katten Tudor förgäves försökte flörta in sig hos husse genom att ligga på traktorn och vänta på husse efter arbetsdagens slut. En fjäskning som var helt förgäves. Farewell baby – farewell….

Etiketter: , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.