Naturens avsked

En av våra sista kvällar i Sörfors bjuder naturen på ett magnifikt färgsprakande skådespel utanför vårt fönster. Skyarna glöder i starkt orange blått och violett. Det känns som en hälsning från himlen. Som en avskedshälsning från naturen till oss. Här hemma har jag min kära Sandra med familj ikväll. Olivers lilla varma kind mot min, framkallar tacksamhetens tårar i mina ögon. Tacksam för livet, för de nära och kära. Känslan känns dyrbar som vackra kristaller på nattgammal is, transparent och vacker. Så skört livet är, så tunn som spindelvävstråd är skiljelinjen mellan trygghet och självklar lycka till bottenlös avgrund av smärta och sorg. Nuet är allt vi har – och varandra. Våra tankar finns hos vänner som just mist en av sina kära.

Etiketter: , , , ,

6 kommentarer

  1. Leif G

    Vi såg den här vackra himlen ikväll då vi åkte från stugan i Degersjö…. Önskar dig o din familj all lycka med ert nya liv…..

  2. Ellen

    När jag ser den bilden tänker jag att Sverige inte är så tokigt ändå! Om en vecka är vi tillbaka!
    Så sant du skriver, allt vi har är bara ett lån av livet själv! Kram

  3. Gunnel Forsberg

    Svar till Karl-Gustav Sjöström (2010-07-25 08:47)
    Jga börjar tro att ju äldre man blir, desto mer känslomässig nlir man inför avsked. Är det så Kalle? Du som varit med lite längre…

  4. Gunnel Forsberg

    Svar till Leif G (2010-07-24 23:34)
    Tack Leif för lyckönskningen. Jag brukar säja att avstånd är bara ett ord. En fin tanke är att vi alla finns under samma himmel oavsett var vi befinner oss på jorden. Hälsa familjen. Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.