Livets små glädjeämnen

I dagar av töcken och hårt arbete gäller det att ta vara på de små små ljuspunkterna. Dagens höjdpunkt blev att chict munderad i crocs och fleecetröja bege sig till pantstationen på Kvantum. För att sätta en liten extra guldkant på resan så slog jag till med bokinlämning på ett stängt Emmaus samt postning av 4 brev på järnvägstorget. Extra extra allt mao!

Återseendets glädje med den lutande och något hålögde R som just hämtat sig efter en tillfällig svacka mynnade ut i en macka och en välbehövlig kaffetår. Idag firar vi att tant doktorn släppte ut honom i trafiken med förnyat körkortstillstånd. Vi hoppas förstås att han även nästa gång körkortet ska förnyas är i körbart skick. Däremot ska jag inte sticka under stolen med att jag hoppas att flygbåten stannar i garaget. I värsta fall får jag väl göra som vi gjorde med farfar – pyspunka mopeden.

 

Etiketter: , , , ,

2 kommentarer

  1. Birgitta

    Gunnel, Jag skickar en nyvässad spik till dej, så kan du hänvisa R på mej,
    Kram och lycka till.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.