Sörfors i bilder

Så har vi då haft husfotografen här. Han gjorde ett grundligt arbete och vi hoppas att han lyckats fånga det här fina husets själ på bilderna. Så här avskalat och lite prylar har vi aldrig haft tidigare, men det är ganska fint ändå. Det blir kul att se bilderna när de kommer i husannonsen. Det är så fint här nu, och den som köper/hyr huset blir en lyckans ost. Dert liksom känns i väggarna att här finns rymd och harmoni.

Byråkratin kring vårt nya liv tar lite tid och det är inte det allra lättaste att få tag i människor så här i semestertider. Tur att R är en hejare på den biten. Själv knogar jag på med med jordnära göromål, och så lite med den nya hemsidan förstås.

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.