Naturens guld

I en grisblink var dagens lunch bärgad. 2 fina firrar hamnar på lunchbordet idag, tre fick gå hem och växa till sig och jag hade dessutom flera fina hugg vid morgonfisket. Vi håller idag på att lära oss att kunna sköta väderstationen i Merkenäs och  får väl försöka muta killen från SMHI  med traktens läckerheter så han kanske kan påverka fjällvädret i positiv riktning:) Till middag idag ska vi kalasa på de två ripor som jägaren Mattias lämnade åt oss. Det ska bli en riktig höjdare.

Etiketter: , , ,

4 kommentarer

  1. ina

    Det låter härligt …. om jag kunde, skulle jag skicka lite av naturens guld jag plockade igår(i Värmland). 3!!! hinkar kantareller. Jag undrar om mailet med bilder kommit fram? Hälsningar Ina

  2. annkristin

    Glad för din skull..nyfångad fisk till lunch o ripa till middag..:P..det är ju bara kantarellerna som fattas..?..:)
    här blir det iaf kåldolmar till middag..o tur att jag ändå trivs i Umeå..annars skulle jag varit grön..
    ha en fin lördag..:)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.