Sökordsmarknad

Här bombarderas vi av mer eller mindre seriösa telefonförsäljare som försöker överträffa varandra i att övertyga oss om hur beroende vi är av just deras marknadsföring för att bli synliga högt upp på Google. Det är lätt att köpa grisen i säcken, betala för något som vi kanske redan har, eller köpa något fullständigt värdelöst. Hur ska man veta vad man behöver ? Vi är ju två fullständiga dataanalfabeter, visserligen utrustade med en visst mått av skepsis men skulle ändå behöva något redigt pålitligt och klarsynt orakel utan baktankar som bara sa:Gör så här!!

Etiketter: , , , ,

7 kommentarer

  1. Tommy A

    Jodå, fenomenet är välkänt. Får ett par samtal i veckan. Kontakten brukar låta, ” Ja ni ligger ju med i katalogen bla bla bla.” Alla adresser och allt stämmer ju givetvis. Ett svar som jag kommit fram till och som brukar ta skruv: Det som inte kostar nåt, ok, Är det förknippat med kostnader, Nej tack.

  2. Tommy A

    Hej där uppe i fjällvärlden. Kom på en sak till. Svensk handel har något som man kallar ”Varningslistan”. Där det finns en sammanställning på mer eller mindre suspekta företag, om det nu kan vara den sorten som är i farten.
    HaDe

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.