Den förlorade sambon…

Det är bara att slakta, eller åtminstone tina, den gödda kycklingfilén och rulla ut den grönrandiga mattan nu när min käre R kommer hem idag, efter sin tredagars färd mot sydligare breddgrader, närmare bestämt det tropiska Umeå/Sörfors, för att hämta igen vårt sista bohag från husen som nu är sålda. Vi hoppas att de nya ägarna ska trivas gott och känna samma harmoni i väggarna som vi gjorde.

Här lyser solen intensivt på spegelblank sjö, elden brinner i kåtan och på köksbordet hopas några buntar pappersarbete som måste göras. Jag slits mellan att göra en liten fiskepaus och att fördjupa mig i papperen. Få se vad det blir. Sådana här vackra dagar känns egentligen för dyrbara för att tillbringa inomhus.

Det börjar kännas att helgen nalkas. med andra ord blir det jobb och mycket folk. Precis vad vi önskar. Ha en fin dag gott folk!

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.