Lilleman

Idag har något stort hänt. En liten prins har fötts, min äldste son har blivit pappa och jag har blivit farmor. Sådant som händer hela tiden överallt, men likafullt är det största av universums fantastiska mirakler. En alldeles ny fin liten människa finns nu som har evigheten och framtiden i sin mörka undrande blick. Ett oskrivet blad, men med nedärvda egenskaper talanger och förmågor. Jag vet att han är efterlängtad, föds till kärlek, trygghet och glädje och att vi är många som redan älskar honom och vill bära, skydda och följa honom på livets väg. Jag snusar på Olivers mjuka gosiga hjässa, han som redan är en stor pojke och jag är full av sockerdricka, saltvatten  och kärlek ikväll. Tacksam och förundrad över att ännu ett livets mirakel är oss given.

Etiketter: , , ,

6 kommentarer

  1. Ina

    Vi gratulerar, vi gratulerar, vi gratulerar en lycklig farmor idag!!!
    Önskar allt det bästa till Lilleman och hans föräldrar.
    Ina o S-O

  2. Pelle

    Underbart formulerat Gunnel om just oss senioras lycka och ödmjukhet inför ett nytt liv en generation bort…TACK

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.