Bak köksgardin

Här vid köksfönstret sitter jag och känner värmen från elementet. Bak min vackra orkideé ser jag det turkosskimrande vinterlandskapet, och den glittrande sjön, där Erik just tar en tur med båten i hopp om att locka fast en eller annan röding. Idag har vi sett två kungsörnar. Bildbevis kommer:)

Etiketter: , , , ,

2 kommentarer

  1. Ingemar Wahlström

    Hejsan! Det har inte med orkidén att göra men jag kan berätta att både magnetfotot och lungröntgen såg bra ut. Jag fick också positiva signaler av min läkare som menade att andra i liknande situation borde få träffa mig. Och det känns givetvis roligt om jag kan uppmuntra någon, men eventuell optimism beror nog på att jag inte riktigt fattat allt jag varit med om. Men ha i alla fall en mumsfilibabbig söndag med det eller den du gillar mest:-)).

  2. Gunnel Forsberg

    Svar till Ingemar Wahlström (2010-10-16 19:17)
    Så fantastiskt Ingemar! Vilka fina och goda nyheter! Ja med din inställning till livet, härliga humor och optimism så boder du nästa klassas som tidernas huskur. Önskar dig ett fortsatt fint liv, med hälsa och glädeje. Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.