Vilken syn!

Utanför köksfönstret patrullerar R med min rival, hans nya älskling L70:n. Det är dags att flytta på ett par små förråd som stör synfältet och delvis skymmer sjön. Jag ser att han mår som fisken i vattnet när han får greja med traktorer och sånt. Själv håller jag mig inne i stugvärmen , eldar och sköter butiken. Bra ruljans idag. Dessutom har Robert idag spikat upp den sista panelskivan i butiken, endast en del listning, målning och eljobb återstår innan vi kan flytta in varorna och öppna på allvar.

Etiketter: , , ,

4 kommentarer

 1. Ina

  Hej! Bredvid mig sitter en och är mycket avundsjuk på R.
  Vi får göra ett studiebesök till Sandviken … och titta på L70-n …så fort vi kommer till vårt paradis. Hälsningar

 2. Gunilla o Per Lundgren

  En L70 är en övergående naturupplevelse, efter 20 skottningar gillar han sänghalmen ännu mer!! Sitter i vår stuga vid havet i Pite skärgård men längtar till årets första isfiske. Vi kommer med Stenlundarna sista helgen i november, det är schyst om ni har fixat åtminstone 5 centimeter is till dess, är det ok?

 3. Gunnel Forsberg

  Svar till Gunilla o Per Lundgren (2010-10-23 21:41)
  Jag är benägen att hålla med er, men vi får väl se hur långt entusiasmen räcker:) Jag har ju också gått en halvdagsutbildning i den ädla konsten att köra hjullastare så jag lär nog inte slippa undan. Få se hur länge vi har råd att köpa nya knutbrädor stup i kvarten. Välkomna i slutet av november! Vi törs nog garantera att det finns is då. Längst inne i viken kan man redan gå på isen och även upp längs älven, men ett par nätters kyla skulle behövas. Vi ses!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.