Umeå nästa!

Så beger man sig från västra hörnet ned mot sydligare breddgrader, den gamla hemstaden Umeå för lite demensjobb. Jag ska rent ta och "köst på mej" ett frisörbesök och inhandla ett och annat. Fjälluften gör att håret växer vilt och ohämmat.  Det är med ett visst motstånd jag kryper ur Helly-Hansen och tar på mig  stadsmunderingen. Typiskt nog så är det smärtsamt vackert här idag. Gnistrande sol och klarblå himmel.  Tar med ett rödingpaket till lilla mor och ser fram emot en mysig mellanlandning hos henne.

Etiketter: , , , , ,

2 kommentarer

  1. Helén Aspegren

    Hej!
    Gör du lite inhopp som demens-ssk emellanåt, fast du sagt upp dig? Kan säkert bli bättre villkor som timanställd. Du verkar ha ett härligt liv. det gläder mig.
    Minns dig när du var nere i Märsta o sjöng till ackompanjemang av din dåvarande fästman/man nån gång 77-78 då vi, som relativt nygifta bodde där och gick till P-kyrkan ofta då.Det har runnit mycket vatten under broarna sen dess och mycket har hänt i allas våra liv. Vi har bott många år i Småland och nu 8 år i Uppsala och står i begrepp att flytta till Märsta återigen, där vi köpt hus.
    Allt Gott i ditt liv önskar/Helén Aspegren

  2. Gunnel Forsberg

    Svar till Helén Aspegren (2010-11-16 14:08)
    Ja, jag fortsätter att jobba med en del demensuppdrag. Det är så viktiga saker och ligger mig varmt om hjärtat. Kul att hitta dig här! Undrar hur du hittat hit:) Som du säjer – det har runnit mycket vatten under broarna. Det känns som väääldigt länge sedan, det du beskriver. Kul att höra att ni återvänder till Märsta. Ibland tänker jag att jag skulle kolla vilka som finns i trakten och ta kontakt. Ha det så bra och lycka till i nya huset!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.