Prinsessan på ärten

Jag gnuggar mig i ögonen och tror knappt att det är sant. Sovrummet är klart nog att flytta in i och det blev precis så fint som jag föreställt mig.  I natt kommer jag att sova som en prinsessa, ligga och läsa en stund i lampans sken. Till helgen ska här återinföras "kaffe på säng". R får säja vad han vill om den saken, men det är en tradition värd att bevara. När jag sitter på sängkanten ser jag Björntoppen i alla dess olika skepnader, en utsikt i världsklass

Etiketter: , , , ,

2 kommentarer

  1. Kin@

    Klart du ska införa kaffe-på-säng!
    Härligt med en alldeles egen härlig säng och fint sovrum!
    det är ni värda.

    Kramiz Kin@

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.