Farmoriserad De Luxe

Efter ett oerhört intensivt dygn är vi hemma igen. Vi hann hem precis minuterna före bussen med veckans varuleverans anlände. Hjärtat fyllt av fina minnen. Farmors näsa är ännu full av Sixtendoft som jag funderar över hur jag ska kunna bevara. Kanske jag skulle kunna ha den på burk? Fina bilder får hjälpa till på traven. Nu blir det nog ett tag tills nästa gång, men det får inte dröja för länge! En liten videofilm av storkusinen Oliver har landat i mailboxen. Jag har fått träffa men äldste son med fru och vi har även fått träffa våra kära gamla föräldrar.

Telefonen har gått varm medans vi har varit borta och det kommer massor av folk hit i nyår. Det känns verkligen roligt. Hoppas att kylan ger med sig lite så att Sandviken får visa sig från sin bästa sida för alla nyårsfirare. R är ute och slår igång värmen i vagnarna. Det är ett lite klurigt pillergöra eftersom alla har olika finesser och kopplingar i sina baracker, förgårdar och husvagnar.

Etiketter: , , , , , ,

2 kommentarer

  1. S

    och i morgon, den 1 januari 2011, får jag äran att träffa Sixten och hans föräldrar. Sixten är väl lite för liten för att gilla pitepalt, men det ska böjas i tid…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.