Födelsedagspojken

Min älskade yngste son Alexander fyller 21 år idag.Jag pratade nyss med honom och han berättade att han och M bakat både vanlig och en fin smörgåstårta. Det känns ofattbart hur snabbt livet rusat förbi, att det gått 21 år sedan den där kalla januaridagen då han föddes, men mest av allt känns det trist att inte få träffa honom och få ge en riktig födelsedagskram. Alla ni som är mammor vet hur gärna man vill samla alla kring ett dukat födelsedagsbord bland familj och vänner, äta gott och skratta tillsammans just när det är födelsedag. Detta oavsett om födelsedagsbarnet är 5 eller 30 år. Jag önskar förstås honom allt gott, hälsa, vänner, kärlek, jobb och ett meningsfullt liv. Jag hoppas att han får bevara sin milda och goda personlighet genom livet, att han alltid ska veta vart han kan vända sig om det krisar och att vi aldrig någonsin ska tappa kontakten med varandra. Ha en riktigt fin födelsedag min son. Kom snart hit och fiska med mig!

Etiketter: , ,

6 kommentarer

  1. annkristin

    Hej Gunnel!
    Min yngste son fyllde 26 i lördags,då fick han lite firande av mig o på onsdag kommer äldste (som bor i Uppsala) och sover över,då ska vi fira lite mera:) Ja det är värt mycket när man får ge dom en Kram när det är möjligt och tiden går så fort att man knappt hinner med!
    Ha en fin kväll!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.